DELTATIM PLUS – INSECTICID, ACARICID, PENTRU UZ PROFESIONAL.

DELTATIM PLUS – Suspensie Concentrată, cu acţiune rapidă de stingere a focarelor şi efect rezidual, pentru combaterea insectelor zburătoare și târâtoare.

DELTATIM PLUS este un insecticid destinat controlului majorității insectelor care infestează mediul urban, profesional sau agricol. Combate insecte zburătoare (muște, țânțari, molii, păduchi de carte, chironomide, etc.) și târâtoare (gândaci de bucătărie, furnici, purici, căpușe, urechelnițe, păianjeni și ploșnițe). De asemenea, combate cariile de lemn și insectele care atacă produsele depozitate ( molii ) precum si larvele de muscă în mediul lor de reproducere. Efectul acestui produs are remanență 4-6 săptămâni, în funcție de frecvența aplicărilor, gradul de curățenie a spațiilor în care este aplicat și umiditatea specifică.
DELTATIM PLUS nu are miros, astfel că poate fi aplicat și în spații interioare.
DELTATIM PLUS se aplică în spații interioare prin pulverizare directă pe suprafețe, sau în spații exterioare, utilizând echipamente care produc ceață termică, ceață rece ( sistem ULV ) sau cu dispozitive Micronair ( dezinsecție pe cale aeriană ). Aplicat în diluția recomandată, produsul are un pericol scăzut pentru utilizatori și mediu, nu este toxic pentru vegetație și nu dăunează suprafețelor pe care este aplicat.

100 grame de produs conțin:
Deltametrin            2.8 g
Tetrametrin             1.2 g
Coformulanți până la 100 g

DELTATIM PLUS este eficient în combaterea infestațiilor cu insecte zburătoare (muște, țânțari, molii, păduchi de carte, chironomide), insecte târâtoare ( gândaci de bucătărie, furnici, purici, căpușe, urechelnițe, păianjeni, ploşniţe) și insecte care atacă produsele depozitate (molii) și acționează și împotriva dezvoltării stadiilor larvare ale muștelor.

DELTATIM PLUS este potrivit pentru a fi aplicat, prin diluare în apă, în spații interioare din: locuințe de orice tip, unități de învățământ, spitale, instituții publice, societăți comerciale, depozite, mijloace de transport ( autobuze, camioane, nave și avioane) cât și în spații exterioare din: spații intravilane, extravilane, recreaționale (parcuri, spații verzi) și unități agricole (ferme, depozite de cereale, etc.).

Atunci când este utilizat în spații interioare, se vor dilua 10ml de DELTATIM PLUS într-un litru de apă pentru a obține o soluție cu acțiune eficientă în combaterea insectelor târâtoare sau 5ml de DELTATIM PLUS într-un litru de apă pentru a obține o soluție cu acțiune eficientă în combaterea insectelor zburătoare.

Pentru combaterea infestațiilor cu insecte zburătoare din spații exterioare, se vor dilua 5-10ml de DELTATIM PLUS într-un litru de apă.

Pentru combaterea infestațiilor cu căpușe, se vor utiliza 0,3-0,5L de soluție DELTATIM PLUS pentru fiecare hectar de suprafață.
Pentru utilajele de produs ceață, doza recomandată este de 50-100ml DELTATIM PLUS/ ha, în diluția recomandată fiecărui utilaj în parte.