ELECTROINSECTICIDE CRI CRI

MO-STICK

Capcanele de insecte cu hartie adeziva permit capturarea si monitorizarea acestora. Folosirea lor este indicat in special in industria alimentara unde este necesara respectarea normelor HACCP. Avantajul acestor aparate consta in functionare silentioasa, cost redus, usor de instalat. Insectele sunt atrase de lumina UV-A a lampii si de componentele aromatice ale hartiei adeziva. Tuburile sunt acoperite cu un plastic transparent, foarte rezistent, evitand contaminarea mediului cu cioburi de sticla sau cu gas din tuburi in caz de spargerea acestora. Toate componentele electrice au o protectie impotriva apei si prafului de gradul IP65.

MO-STICK INOX – Art. 372

Este fabricat in pecial pt. Sisteme HACCP, se foloseste in locuri unde este necesara igiena maxima. Acest model este impermeabil impotriva apei si prafului. Capcana MO-STICK permite monitorizarea insectelor zburatoare capturate. Se poate folosi in locuri unde sunt depozitate materii explozive sau este o atmosfera inflamabila din cauza gazelor, in fabrici de zahar sau in pivnite. Intretinerea aparatului este foarte usor, se sterge si se spala usor dupa care se schimba hartia adeziva. Aparatul curat, intretinut, avand o forma estetica poate deveni un silentios, discret piesa de decoratie, nu lasand insectele capturate la vedere. MO-STICK se poate monta pe tavan, agatat cu doua lanturi sau prins pe perete. Contine doua tuburi UV-A de 40 W amplasate intr-un suport inchis ermetic si protejate din lateral cu doua placi foarte rezistente. In caz de accident sticla nu se imprastie, se crapa fara cioburi astfel gazele din tuburi nu pot iesi. Acest model este aprobat IMQ pentru clasa IP65 conform cu standardele CE. Pentru detalii descarcati.

MO-PLICK – Art. 398

Capcanele de insecte cu hartie adeziva sunt proiectate pentru mediul in care trebuie combinat eficienta si aspectul fizic. Este eficient in lupta impotriva insectelor daunatoare si totodata este un obiect estetic, cu un aspect placut. Partea exterioara este din otel cu o grosime de 1,2 mm, se demonteaza usor pentru a putea fi schimbata hartia adeziva in cateva secunde. Unitatea este echipata cu doua tuburi de 20 Watts UV-A de mare calitate, care acopera aproximativ 50 m2. Acest model este proiectat si fabricat conform cu standardele CE si respecta actualele standarde HACCP in domeniul prepararea alimentelor.

BUTTERFLY Art. 700

Aparatul este în conformitate cu directiva (CE 93/43-96/3-DL 155/97) în legătură cu standardul HACCP privind prepararea alimentelor. Tuburile speciale UV-A atrag insectele zburătoare către aparat, unde acestea rămân lipite de hârtia adezivă, nu contaminând mediul. Aparatul permite capturarea şi monitorizarea tuturor insectelor zburătoare în mediul apropiat.

Structura
Este fabricat din aluminiu, ideală pentru fabrici de alimente. Aparatul este închis ermetic împotriva prafului şi impermeabil împotriva apei având un grad de protecţie. Aparatul se poate monta vertical pe perete sau agăţat de tavan.

MO-FLY – Art. 701

Aparatul este în conformitate cu directiva (CE 93/43-96/3-DL 155/97) în legătură cu standardul HACCP privind prepararea alimentelor.

Structura
Este fabricat din aluminiu, ideală pentru fabrici de alimente. Aparatul este închis ermetic împotriva prafului şi impermeabil împotriva apei având un grad de protecţie IP65.

Tuburile
Cele două tuburi UV-A de 15 Watt sunt acoperite de un suport din plastic, care permite închiderea ermetică şi care este casant pentru protejarea tuburilor. Tuburile speciale UV-A atrag insectele zburătoare către aparat, unde acestea rămân lipite de hârtia adezivă, nu contaminând mediul. Aparatul permite capturarea şi monitorizarea tuturor insectelor zburătoare în mediul apropiat.

MO-FLY – Art. 397

Este fabricat in special pentru sisteme HACCP, in locuri unde este necesara igiena maxima. Este fabricat din “painted metal”, sudat si tratat pentru a fi folosit in locuri unde alimente se fabrica. Acest model este impermeabil impotriva apei si prafului. Capcana MO-STICK permite monitorizarea insectelor capturate in depozite de alimente in fabrici de zahar. Totodata permite folosirea lui in locuri unde sunt materii explozive sau atmosfera inflamabila in pivnite. Intretinerea aparatului este foarte usor, se sterge si se spala usor dupa care se schimba hartia adeziva. Aparatul curat, avand o forma estetica poate deveni un silentios, discret piesa de decoratie, nu lasand insectele capturate la vedere. MO-STICK se poate monta pe tavan, agatata cu doua lanturi sau prins pe perete.