VARAT PELLET

VARAT PELLET este o momeală rodenticidă gata de utilizare, ce conţine o substanţă activă anticoagulantă numită Brodifacoum, eficientă împotriva Șoarecelui de casă (Mus musculus), Şobolanului cenuşiu (Rattus norvegicus) şi Şobolanului negru (Rattus rattus) chiar şi în urma unei singure ingestii.
Produsul se prezintă sub formă de peleți de culoare albastră care stârnesc interesul speciilor de rozătoare indicate chiar și în prezența altor surse alimentare. Produsul nu alertează și nu creează suspiciuni între ceilalți membri ai populației de rozătoare.
VARAT PELLET conține o substanță amară pentru a preveni înghițirea accidentală de către copii.
VARAT PELLET poate fi utilizat în incinta și în perimetrul clădirilor din mediul rural sau urban (de ex: depozite, magazii, pivnițe, garaje, cale navale). 

Șoarecele de casă (Mus musculus), populația tânără și adulți, Șobolanul cenușiu (Rattus norvegicus), populația tânără și adulți, Șobolanul negru (Rattus rattus), populația tânără și adulți.

100 g de produs conțin:
Brodifacoum                  0,005 g
Benzoat de denatoniu  0,001 g
Coformulanți și substanțe ademenitoare în cantitate suficientă pentru 100 g

VARAT PELLET este o momeală gata de utilizare, sub formă de peleți, care trebuie
utilizată exclusiv în recipiente pentru momeală (staţii de intoxicare), care pot fi deschise doar cu ajutorul unei chei speciale, marcate corespunzător și protejate împotriva agenților atmosferici, dar şi împotriva ingestiei accidentale din partea speciilor non-țintă și a dispersării în mediul înconjurător.

Utilizați produsul conform dozelor indicate în recipiente adecvate folosind un dozator. În cazul în care sunt necesare mai multe puncte de momeală, distanța dintre acestea trebuie să fie de minim 5 metri.
Inspectați recipientele după perioada stabilită pentru fiecare utilizare pentru a verifica integritatea capcanelor, cantitatea de momeală consumată și, eventual, pentru a elimina rozătoarele moarte. Dacă este necesar, completați momeala. Nu utilizați acest produs direct în vizuini.
Utilizare în interior și la exterior, în jurul clădirilor pentru controlul șoarecelui de casă (Mus musculus).
Amplasați 40 g de VARAT PELLET în fiecare stație de intoxicare. Recipientele trebuie inspectate la fiecare 2-3 zile la începutul tratamentului și apoi cel puțin săptămânal.
Utilizare în interior și la exterior, în jurul clădirilor pentru controlul șobolanului cenușiu (Rattus norvegicus) și în interior pentru controlul șobolanului negru (Rattus rattus).
Amplasați 60-100 g de VARAT PELLET în fiecare punct de momeală. Recipientele trebuie
inspectate la fiecare 5-7 zile la începutul tratamentului și apoi cel puțin săptămânal.